About application

  • EmotionSpacen avulla yhdistykset voivat lisätä näkyvyyttään maksutta

    Sovelluksen kautta on mahdollista levittää tietoa yhdistyksen tarjoamista neuvonta- ja tukipalveluista tai tapahtumista.

  • Varmistetaan riittävä tieto ja tuki sairauden eri vaiheissa

    Tavoitteena on ylläpitää uskoa tulevaan ja estää levinneeseen rintasyöpään sairastuneiden eristäytymistä.

EEmotionSpace – lähialueen palveluja ja tapahtumia levinneeseen rintasyöpään sairastuneille
EmotionSpace – lähialueen palveluja ja tapahtumia levinneeseen rintasyöpään sairastuneille

Kerro yhdistyksen palveluista heille, jotka niistä eniten hyötyvät

Jos edustamasi yhdistys tarjoaa palveluja levinneeseen rintasyöpään sairastuneille tai heidän läheisilleen, voitte hyötyä EmotionSpace-sovelluksesta. Sen kautta on mahdollista tavoittaa tukea tarvitsevia.

Sovellus on ilmainen, ja sen käyttö on helppoa. Ensin tulee vain listata yhdistyksen tiedot ja palvelut sähköiseen lomakepohjaan. Annetut tiedot jaetaan tämän jälkeen sovelluksen käyttäjille yhdistyksen toimialueella. Tietoja yhdistyksen palveluista voi päivittää aina, kun niihin tulee muutoksia tai lisäyksiä.

Mikäli edustamasi yhdistys tukee niiden ihmisten arkea, joita levinnyt rintasyöpä koskettaa, rekisteröidy palveluun. Yhdistys voi olla esimerkiksi hyväntekeväisyysjärjestö tai neuvonta- ja tukipalveluja tarjoava potilasyhdistys.

Levinneeseen rintasyöpään sairastunut käyttämässä sovellusta

Mikä on EmotionSpace?

EmotionSpace-palvelun tarkoitus on tukea levinneeseen rintasyöpään sairastuneita ja siten estää heidän eristäytymistä.

Ennen kaikkea sovellus on tarkoitettu potilaille heidän tunnetilojensa kirjaamiseen sekä tietynlaisia tunteita aiheuttavien tekijöiden tunnistamiseen. Tämä voi auttaa potilasta tekemään hyvinvointiaan tukevia valintoja. Tunnetiloja ja niiden taustalla olevia tekijöitä on mahdollista jakaa läheisille, jotka potilas on valinnut tukihenkilöikseen.

Yhdistyksille tarjotaan mahdollisuutta lisätä EmotionSpace-palveluun tietoa toiminnastaan, jotta sovellus palvelisi käyttäjiään mahdollisimman kattavasti. Mitä useammalta taholta tukea tarjotaan, sitä varmemmin rintasyöpään sairastunut voi löytää kussakin tilanteessa tarvitsemaansa tukea.

Rekisteröidy nyt ja listaa yhdistyksen palvelut ja tapahtumat.

Rekisteröidy

Levinneeseen rintasyöpään sairastunut käyttämässä sovellusta

Yhdessä voimme tukea paremmin levinneeseen rintasyöpään sairastuneita

Yleinen tietoisuus levinneestä eli metastasoituneesta rintasyövästä on vähäistä. Yhdessä voimme parantaa tilannetta ja tukea potilaita sairastumisen hetkellä ja sairauden aikana. Kun rekisteröit edustamasi yhdistyksen EmotionSpace-palveluun, varmistat, että palvelunne tavoittavat niitä tarvitsevat henkilöt.

Neuvonta- ja tukipalveluja tarjoavia yhdistyksiä

Ei palveluja