About application

  • Ota selvää, kuinka läheisesi todella voi

    EmotionSpacen avulla saat nopeasti yleiskuvan läheisesi hyvinvoinnista. Voit myös saada tietoa tekijöistä, jotka aiheuttavat tietynlaisia tunteita, ja ehdotuksia keinoista, jotka voisivat tarvittaessa piristää läheistäsi.

  • Kattava tukipalvelu

    Sovelluksesta voi etsiä lähialueen neuvonta- ja tukipalveluja. Läheisesi voi myös näyttää sovellukseen kirjaamiaan tietoja lääkärin vastaanotolla tai tavatessaan muuta hoitohenkilöstöä.

Tukihenkilö levinneeseen rintasyöpään sairastuneen tukena
Tukihenkilö levinneeseen rintasyöpään sairastuneen tukena

Pidä yhteyttä missä tahansa oletkin

Levinneeseen rintasyöpään sairastuneen läheisen tukeminen voi joskus tuntua vaikealta: mitä on milloinkin soveliasta sanoa tai kysyä. Lisäksi, on mahdotonta olla aina läsnä juuri sillä hetkellä, kun syöpään sairastunut tarvitsisi tukeasi.

EmotionSpace-sovelluksen kautta läheisesi voi jakaa tunteitaan ja ajatuksiaan, joihin sinä voit puolestasi reagoida milloin ja mistä tahansa. Kun olette olleet yhteydessä sovelluksen kautta, voi vaikeistakin asioista olla helpompi keskustella kasvotusten, kun seuraavan kerran tapaatte.

EmotionSpace – levinneeseen rintasyöpään sairastunut kertoo tunteistaan tukihenkilöille

Yhteys toisiinne nopeasti

EmotionSpace-sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Syöpään sairastunut läheisesi kirjaa sovellukseen ensin tunnetilansa sekä lisätietoina, mistä tunnetila johtuu ja mikä voisi tehdä hänen olonsa paremmaksi. Jos hän haluaa jakaa ajatuksensa kanssasi, saat tästä välittömästi ilmoituksen. Tämän jälkeen voit tarjota hänelle tukeasi – joko sovelluksen kautta tai henkilökohtaisesti.

EmotionSpace – levinneeseen rintasyöpään sairastunut kertoo tunteistaan tukihenkilöille

Miksi EmotionSpace voi auttaa läheistäsi?

Jotta EmotionSpace-sovelluksesta olisi mahdollisimman paljon hyötyä, se on kehitetty yhdessä levinnyttä rintasyöpää sairastavien kanssa, heidän näkemystensä pohjalta.

EmotionSpace – mitkä potilasyhdistykset tarjoavat tukea levinneeseen rintasyöpään sairastuneelle
EmotionSpace – mitkä potilasyhdistykset tarjoavat tukea levinneeseen rintasyöpään sairastuneelle

Auta läheistäsi saamaan kaikki irti EmotionSpace-palvelusta

Haluat varmasti tukea läheistäsi niin paljon kuin vain voit, mutta totuus on, ettei tukesi yksin riitä – mitä enemmän ja useammalta taholta tukea läheisesi saa, sitä parempi.

Sen vuoksi potilasyhdistykset voivat lisätä EmotionSpace-palveluun tietoa toiminnastaan.

Läheisesi voi saada yhdistyksistä tietoa ja/tai osallistua niiden järjestämiin tapahtumiin ja siten tavata muita syöpään sairastuneita. Vertaistapaamisissa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevat voivat keskustella tunteistaan ja jakaa kokemuksia ja neuvoja luottamuksellisesti turvallisessa ympäristössä. Myös läheisille järjestetään vertaistukea.

Haluatko kokeilla EmotionSpace-sovellusta?

Rekisteröidy ja lataa sovellus